El alcalde de Marratxí repudia el sermón del cura en la misa patronal de Sant Marçal

joan_francesc_canyelles_batle_marratxi

La misa solemne en honor de Sant Marçal, patrón católico del municipio mallorquín de Sant Marçal, ha tenido un agrio colofón.

Según un escrito distribuido por el alcalde Joan Francesc Canyelles en las redes sociales, el sermón del sacerdote que ha celebrado la ceremonia ha sido antifeminista, anti colectivo LGTBI y antiaborto.

Este es el escrito que ha distribuido el alcalde Canyelles, de MÉS per Mallorca:

Avui, dia de Sant Marçal, és una jornada de celebració per a tots els marratxiners, però hi ha moments en els quals és necessari interrompre l’alegria per posar-se seriosos. En el marc del sermó de la missa solemne, el capellà que oficiava la cerimònia ha fet afirmacions molt greus en contra de l’avortament, el col·lectiu LGTB i el feminisme més pròpies d’una altra època. Com a màxim representant de l’Ajuntament, vull deixar clar que Marratxí és un municipi modern, tolerant i respectuós amb totes les formes d’estimar, les orientacions sexuals, la importància del feminisme i amb la llibertat d’elecció de les dones.
I dit això, avui més que mai, vull convidar-vos a tots i totes a gaudir de les Festes que ens uneixen com a marratxiners. Visca Sant Marçal i visca Marratxí!

En las redes sociales se están registrando apoyos y rechazos.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here