Santa Eugènia mejora el acceso peatonal al centro

Santa Eugènia mejorará el acceso peatonal al centro del municipio en la zona del carrer de Ses Monges.

El alcalde del municipio, Xisco Martorell, ha exlicado que eliminarán un muro que “recortará 800 metros” el camino peatonal para los vecinos de la zona, además “adecuarán con adoquines” el acceso.

Con la misma actuación, también acabarán con los problemas que provocaba la bomba impulsora del agua, que mediante el cambio de trazado, pasarán a un sistema de impulso natural

1 COMENTARIO

  1. Quina mania que tenen els Ajuntaments de Mallorca amb empedrar els carrers del centre dels nostres pobles. Perquè no demaneu l’opinió a les persones usuàries de cadira de rodes, pares i mares amb cotxet d’infants i persones majors amb caminadors! A moltes ciutats d’Espanya: Zamora, Càceres, Badajoz, etc. i d’Europa hi trobareu caminals, d’un metre d’amplària, de rajoles grans de marbre o de pedra, per on circulen les persones usuàries de cadira de rodes, els pares i mares amb cotxet d’infants i les persones grans amb caminadors. Perquè a les nostres Illes Balears no es pot fer el mateix, em deman! Per tot això, primer pregaria que el Batle i el responsable de la regidoria d’Urbanisme s’asseguin, excepcionalment, a una cadira de rodes i vagin a fer una volteta per una zona empedrada i després decidiu, si feis o no, l’empedrat! Seran molts els paracetamols i ibuprofens que haureu de prendre per l’esbraonament i mal d’esquena! Feis-ne la prova, per favor!
    Ben cordialment,
    Guillem Fullana Vanrell
    Mallorca Accessible per a Tothom

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here