El equipo de la Associació Billar Palma se proclama Campeón de España a Tres Bandas

L’equip de l’Associació Billar Palma es va proclamar Campió d’Espanya de Billar a Tres Bandes de Divisió d’Honor, el passat cap de setmana a Madrid. Amb aquest triomf revalida el títol aconseguit la temporada passada i es converteix en el rival a batre la temporada vinent.

Al llarg de tota la temporada ha estat lluitant amb els altres set equips que conformaven la categoria entre els quals destacaven Ateneo, Móstoles i Paiporta, equips que comptaven amb grans jugadors i que eren seriosos aspirants al títol.
Tots aquests equips, amb pressuposts molt superiors al de l’equip mallorquí, han estat uns grans rivals i, amb les seves actuacions, han fet que aquesta sigui una lliga molt disputada. Així ho demostra que els tres primers classificats han aconseguit batre els rècords de mitjanes de les temporades anteriors.
L’Associació Billar Palma ha estat encapçalant la classificació general des de les primeres jornades de la competició i va aconseguir una distància de tres punts sobre el segon classificat abans de la disputa de la darrera Fase.
Aquesta darrera Fase consistia en la disputa de les dues darreres jornades de Lliga, en un mateix cap de setmana a la seu de la Federació Espanyola de Billar a Madrid. L’equip mallorquí depenia d’ell mateix però podia quedar campió o tercer classificat si perdia els seus enfrontaments. Aquest va sortir molt concentrat a competir cada un dels seus partits i, encara que cap dels seus rivals li va posar gens fàcil, va aconseguir batre a Madrid per un resultat de 5 a 3 i posteriorment a Almonte per 6 a 2.

Finalment el podi va ser el següent:
1r. Associació Billar Palma
2n. Club Billar Ateneo Mercantil de València
3r. Club Billar Móstoles de Madrid

Copa d’Europa

Com a Campions de la Lliga Nacional de la temporada passada, l’equip de l’Associació Billar Palma representarà al billar espanyol en el Campionat d’Europa de Billar a Tres Bandes que es disputarà a Porto, del 25 al 30 de Juny.
Els seus rivals a la Fase de grups seran els representants de Turquia, Alemanya, Itàlia i Holanda. Seran cinc grups i només els primers classificats de cada un passaran a disputar la Fase Final.
Els membres de l’Associació Billar Palma saben que serà una competició molt complicada en la que participen els millors jugadors del món, però a la vegada són conscients que tindran les seves oportunitats.

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here