La Colònia de Sant Jordi se pone a punto para la próxima temporada turística

Continúan las obras de mejora en la Colònia de Sant Jordi para tenerlo todo a punto antes de iniciarse la próxima temporada turística.

La calle Paseo de la Rosa, uno de los más largos transitados de la Colònia de Sant Jordi, se ha mejorado y asfaltado de nuevo. “Es una actuación muy necesaria ya que es una calle muy transitada y debido a la cantidad de pinos que hay, no nos ha quedado más remedio que actuar”, ha explicado Miquel Rigo, regidor de Serveis Generals.

En este sentido, Rigo ha advertido que “las raíces de los pinos nos dan muchos problemas ya que levantan el asfalto, dificultando el paso de los vehículos” y ha añadido que “pensamos que era una de las obras necesarias por acometer”.

Asimismo, estos días el Ajuntament de ses Salines también está realizando otras obras de mejora viarias en la Colònia de Sant Jordi.

1 COMENTARIO

  1. Esper que d’una vegada des de l’Ajuntament de Ses Salines faceu una consciençuda revisió de les obres de millora i remodelació de l’accessibilitat dels vostres carrers interiors no només els dels voltants a la platja. Les voravies molt estretes amb faroles, pins, discos, papareres, etc no són aptes per ser utilitzades per les persones usuàries de cadira de rodes, pares i mares amb cotxet d’infant i persones majors amb caminadors. Des da fa uns anys, cada estiu que visit la Colònia em trob circulant amb la cadira de rodes pels carrers, ja que no ho puc fer per damunt les voravies. Si teniu qualque dubte vos convid a fer una passetjadeta asseguts a una cadira de rodes i ho comentam amb una cervesseta a la mà.
    Ben cordialment,
    Guillem Fullana Vanrell
    Mallorca Accessible per a Tothom
    Es Pont d’Inca, 2 de març de 2020

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here