Obras de renovación de asfalto en Son Espanyol y Son Fortesa Sud que llegan a los 6.000 metros cuadrados

Las tareas de renovación de unos 6.000 metros cuadrados de asfalto en los barrios palmesanos de Son Espanyol y Son Fortesa Sud empiezan este próximo lunes, 12 de julio.

Según ha informado el Ayuntamiento de Palma en nota de prensa, el área de Infraestructuras y Accesibilidad iniciará este lunes, día 12 de julio, las tareas de asfaltado en dos zonas de Palma que supondrán una inversión de unos 45.000 euros.

Así, desde este lunes y hasta el martes se asfaltarán 4.215 metros cuadrados de las calles de Son Espanyol: calle Son Magraner (2.215 metros cuadrados), calle Ullastre (895 metros cuadrados) y calle cases Noves (1.105 metros cuadrados).

Por otro lado, el miércoles 14 se asfaltarán un tramo de calle Aragón, situado a la altura del número 173, en la intersección entre la calle Aragón y la calle Prevere Rafael Barrera hasta la calle Jacinto Benavente, bajo el puente de la Ma-20.

Estas tareas no supondrán restricciones de tráfico. En concreto, en la calle Aragón se asfaltarán 1.466 metros cuadrados de la calle Aragón y de un tramo de 167 metros cuadrados del nuevo carril bici que se está construyendo en la calle Aragón.

1 COMENTARIO

 1. Guillem Fullana Vanrell

  Enhorabona a l’Àrea d’Infraestructures i Accessibilitat, que fins a final del mes de novembre, té previst asfaltar sis carrers del Rafal Vell. M’agradaria recordar, també, a l’Ajuntament que les voreres d’aquests carrers són molt estretes i, a més a més, a cada cinc o deu metres te trobes amb guals d’entrada de cotxes fets i construïts sense respectar cap tipus de normativa d’accessibilitat i que són un gran calvari per les persones usuàries de cadira de rodes, persones grans amb caminadors, persones amb visió reduïda i pares i mares amb cotxet d’infant. També hi ha instal•lats a terra al costat de la paret uns tubs de ferro, -respiradors d’ENDESA-, sense senyalitzar amb pintures cromàtiques visibles, enfrontats amb faroles i pals semàfòrics, perque les puguin detectar d’enfora el col•lectiu de persones amb diversitat funcional. El passat mes de novembre de 2020 a la cantonada del Camí Salard amb Metre Perosí vaig enganxar el meu aro esquerra de la cadira de rodes amb un d’aquests respiradors esmentat i a conseqüència de la caiguda em vaig rompre la tíbia i el peroné de la cama esquerra. Vaig informar de l’accident a l’Ajuntament de Palma demanant que tots aquests respiradors d’ENDESA de les distintes barriades de Palma es pintassin, urgentment, amb contrasts cromàtics que resaltin, a fi d’evitar altres possibles greus accidents, però a dia d’avui no s`han pintat! MOLT ALERTA I MOLT BONA VISTA a tot el col•lectiu de persones amb diversitat funcional i per acabar perquè no aprofitau aquesta nova oportunitat de les obres de reurbanització per fer les voreres més accessibles i més pacifíques per a tothom.
  Ben cordialment,
  Guillem Fullana Vanrell
  Mallorca Accessible per a Tothom
  Es Pont d’Inca, 11 novembre de 2021

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here